Efter at have skrevet om EBS København og læst de mange anmeldelser fra skolens studerende, har jeg kigget efter andre anmeldelser af vores destinationer på nettet. Det viser sig, at der også lå en anmeldelse af EBS Phuket fra en af vores Canadiske studerende. Attila Farkas har rejst verden rundt som bartender i næsten et år, og lever EBS livsstilen. Du kan læse om hele hans rejse, som startede d. 21. marts 2013 på hans blog, men i Januar i år endte han hos EBS Phuket, og vi vil gerne dele hans oplevelse med jer. For hele hans blog og den fulde anmeldelse kan du klikke på hans navn.

“Første gang jeg opdagede EBS, var fordi jeg kiggede efter jobs i Sydney, Australien. Jeg tænkte, hvor fedt kunne det lige være, at blive en super bartender, i stedet for bare at slynge fadøl over bardisken. Så imens jeg arbejdede på ANZ stadium og gjorde præcis det, sad EBS hele tiden i baghovedet og ventede.”

“Jeg besluttede mig for at gøre det. Hvor tit er det lige du får chancen for at rejse langt væk og lære at blive en verdensklasse bartender? Jeg valgte EBS Phuket frem for EBS Sydney, fordi jeg allerede havde boet i Sydney og vidste hvor dyrt det var. Så derfor tog jeg til Thailand for at prøve noget nyt. Jeg har altid ville tage til Thailand, så det var en super mulighed for at gøre det. Og da jeg endelig kom til Phuket lufthavn mødte jeg to, som jeg skulle gå på kurset med, og vi tog en taxa fra lufthavnen til skolen. Det er nok den mest skumle taxitur jeg nogensinde har været på, men vi kom heldigvis frem til skolen til sidst.” (Note: EBS tilbyder nu et lift fra lufthavnen til skolen i vores helt egen EBS bil)

“Skolen var en kæmpe bygning, med lounge og klasseværelse i stuen og værelser fra første til 9. etage til elever og instruktører. På den øverste etage var der et bar-, og flairområde. Det var fantastisk. Det var mega surrealistisk at stå et sted, som jeg havde set billeder og videoer af, og pludselig stå midt i det hele. Jeg gik ind på mit værelse og slappede lidt af, tog et bad og smuttede ind i byen med nogle af mine klassekammerater.”

phuket buddha aerial view

“Den første aften var super fed. Vi lærte hinanden at kende og talte om hvad der skulle ske de næste uger. Vi blev alle sammen enige om, at vi skulle have en fantastisk oplevelse og vi skulle lære så meget som muligt. Den første dag var bare introduktion til skolen, hvor alt var og hvordan det virkede. Så fik vi lektier, som var at lære 5 cocktails udenad. Det var ikke specielt svært, for det var rimelig standard rom og cola, vodka og appelsinjuice og så videre. Efter undervisningen tog de fleste af os ned til vandet og lå på stranden. Da vi nåede den første weekend, var vi alle sammen venner og havde lavet alt sammen fra vi ankom, lige fra at lære cocktails, gå ud og spise og tage på stranden sammen. Så nu skulle vi ud og give den fuld smadder i byen. Vi tog til Bangla Road. Hvis du kender Bangla, ved du at jeg ikke lyver. Jeg ved ikke engang hvordan jeg skal forklare Bangla Road. Det er egentlig bare en lang gade med 3 forskellige ting: Barer, diskoteker og strippere. Drinksne koster nærmest ingenting, og den dyreste drink koster ca. 400 baht, som er cirka 50-60 kroner, og så får du det i en spand. Jeg har været rundt i hele verden og jeg har festet overalt men Bangla Road topper det hele. Ikke fordi de har de bedste diskoteker eller barer, men bare fordi atmosfæren og menneskerne er så fede og alle sammen er der for at feste.”

“Tilbage til historien. Vi tog derhen klokken 21 og der var allerede gang i den. Vi fik en masse drink og dansede til klokken 2 om natten. Nogle af os tog ned til stranden og sov dernede og da vi vågnede, gik vi tilbage til skolen og gik i seng. Dagen efter var jeg en af de første nede i loungen, og det var super grineren at se folk dukke op en efter en. Resten af dagen prøvede vi at overleve tømmermændene og gøre os klar til om aftenen. Ingen af os var klar til monsteret Bangla Road, men efter et par uger var vi kongerne af vejen. I hverdagene blev de fleste af os på hotellet og læste på vores cocktails. Nogle gange så vi film og spillede brætspil, men for det meste læste vi til sent på natten. Timerne var altid sjove og underviserne vidste hvad de lavede, men sidst på dagen var det eneste man ville, at blive færdig så man kunne komme på stranden.”

“Vores skoledag startede klokken 9 om morgenen og sluttede klokken 3-4 stykker, men de fleste dage skete der en masse andet. Vi var oppe og se den store Buddha, på elefantryg igennem junglen eller bare nede ved poolen og slappe af. At lære flair var en af de vigtigste grunde til, at jeg tog på EBS. Det var super fedt at lære, hvordan man smider flasken rundt, og jeg bruger det stadig i dag, og har lært endnu flere tricks nu. Til at starte med er det vanvittig svært og dine hænder bliver fuldstændig blå og gule og fulde af sår. Men hvis du bliver ved, bliver du bedre og lærer ikke at smadre din hånd. Den første gang du lander et handstall bliver du så glad, at du bliver ved med at gøre det i flere timer.” ”Imens vi var der tog vi også til Phi Phi Island. Det var en super fed tur, selvom vi kun var der i to dage. Phi Phi Island har krystalklart vand og da jeg svømmede der så jeg masser af tropiske fisk under mig og endda en pigrokke. Om aftenen var der de mest sindssyge strandfester på Phi Phi. At tage til Phi Phi var helt klart et af mange højdepunkter på turen”

“Phuket er nok det mest vanvittige sted jeg nogensinde har været, og jeg troede Amsterdam var vanvittigt. Men hvor Amsterdam er et sted, hvor du kan tage din mor med til, så er Bangla Road i Phuket det mest vanvittige og sjove sted jeg nogensinde har været. Du møder masser af nye mennesker, får en masse nye venner og du får en fantastisk oplevelse. At tage til EBS Phuket er et af de bedste eventyr jeg nogensinde har haft. Jeg havde det super fedt, og jeg ved, at lige meget hvem man er, så kan man ikke undgå at have en fed oplevelse. Her er en Youtube video af mig der laver Flair. Jeg håber du kan lide det:”

Hvis du får lyst til at rejse til Phuket når du læser det her, tag et kig på EBS Phuket

Vi ses på Bangla Road!