Gabriele vidste at der kun var et sted der kunne give ham det han søgte efter, og det var New York City. Læs videre for at finde ud af hvordan denne erfarne bartender udviklede sine færdigheder til at komme op på et højere niveau med EBS New York.

gabriele in bartender course new yorkGabriele Varrasi har arbejdet som bartender i de sidste tre år. Selvom han havde erfaring følte han at hans bartenderfærdigheder manglede noget, så han besluttede at tage et bartenderkursus.

Hvorfor valgte du ebs New York?

Jeg valgte EBS’ bartenderkursus, og specifikt New York, fordi jeg ønskede at udvikle mine færdigheder og udvide min bartenderrviden på en mere international måde. Jeg vidste også at det ville være den perfekte mulighed til at forbedre mine engelskkundskaber. Den person der introducerede mig til bartenderverden arbejdede desuden i New York, hvilket blot gjorde beslutningen endnu nemmere!

Hvordan er skolen?

Skolen er fantastisk: den har meget moderne faciliteter, de nyeste materialer, og en stor terrasse hvor man kan slappe af. Skolens vægge er dekoreret med fantastiske bartendervægmalerier, der passer perfekt ind i bydelen Williamsburg, hvor skolen ligger.

graffiti-wall-ebs-new-york

Og hvad med ebs’ bartenderkursus?

Kurset er simpelthen fantastisk. Faktisk forventede jeg at det ville gå som en leg, men jeg indså lige så langsomt at det på trods af min tidligere erfaring, alligevel kræver meget engagement og hårdt arbejde. Teorien var det jeg bedst kunne lide. Jeg er virkelig interesseret i ingredienserne og de spiritusser der udgør en cocktail.

Men den vigtigste del af kurset var bartræningen, som på trods af min tidligere erfaring, hjalp mig med at lære at lave mange nye cocktails, og hvordan man arbejder effektivt. Sidst men ikke mindst lærte vi at udføre fantastiske flair-tricks, som var noget helt nyt for mig og meget underholdende.

Hvordan føltes det at vinde cocktailkonkurrencen under kurset?

At vinde bartenderkursets konkurrence var fantastisk! Det at konkurrere var en unik og meget nyttig oplevelse, idet arrangementet var åbent for offentligheden! Vi arbejdede i to teams på at forberede og præsentere en signaturcocktail, som derefter blev bedømt af både offentligheden og en udvalgt jury.

Interessant nok lærte konkurrencen mig hvordan man laver en cocktail ved hjælp af en god portion kreativitet, samtidig med at der skulle tages hensyn til den kommercielle appel, idet et af de vigtigste bedømmelseskriterier var graden af drikkelighed.

bartender-orange

 

Hvordan går det nu efter du har gennemført bartenderkurset?

Jeg føler mig bedre forberedt når det kommer til teknikker. Jeg lærte meget om forholdet til kunderne, og forskellene mellem de italienske og de amerikanske kunder. I USA er der meget mere interaktion mellem kunden og bartenderen. Bartenderfaget synes også at blive taget mere seriøst som erhverv i USA, takket være dets lange og rige historie.

New York er det ultimative sted at tage et bartenderkursus, uanset om man er nybegynder eller erfaren bartender som mig. Der findes alle mulige slags barer, lige fra lokale stambarer til rent ud sagt den bedste bar i verden. Man kan lære utrolig meget fra bartenderne i byen, og selvfølgelig fra instruktørerne på EBS New York.

Mit mål er nu at tage min nye internationale viden og færdigheder, som jeg har fået under bartenderkurset på EBS New York, og anvende i den italienske barverden, hvor jeg sigter efter at arbejde blandt italiens bedste bartendere.