Fra frankrig til irland, Australien til Thailand, Spanien til Polarcirklen.

Den tidligere studerende og medarbejder hos European Bartender School, Gautier Tanguy, tog på en fantastisk bartender-rejse der førte ham til polarcirklen. Læs hans historie:

“Jeg har vist altid haft en ambition om at se hvad der lå uden for Frankrig, men jeg valgte ikke bartending til at starte med. Min første tur uden for hjemlandet var til Dublin, hvor jeg arbejdede for en gaming-virksomhed, men efter lidt tid blev det klart for mig at kontorlivet ikke var noget for mig.

gautier north pole

4 ugers seriøs træning som bartender

Jeg tog det internationale bartenderkursus i Sydney i november 2013. Kurset overraskede mig og gravede en bartender frem i mig som jeg aldrig havde vidst var der. Selv efter bestået kursus, fulgte jeg masterclasses som den der blev afholdt i Chartreuse i Sydney samme år. Det er en fantastisk følelse at arbejde med noget man også elsker at lave i fritiden.

Jeg lærte ikke kun at blive bartender hos EBS, jeg blev også meget bedre til at snakke engelsk på kurset. Dette gav mig en enorm selvtillid, og idet jeg begyndte at søge efter bartenderjobs efter kurset, viste den perfekte stilling sig for mig.

Jeg holdt kontakten med mine venner fra bartenderkurset, og en dag fandt jeg ud af at der var en åben stilling hos EBS CARE i Phuket, Thailand. Jeg var komplet smittet af rejsefeber og ville udforske verden. Jeg besluttede at søge, og så fik jeg jobbet. Min næste tur med EBS var til Phuket i juni 2014.

Blev en del af European Bartender School I thailand

Mine oplevelser i Sydney betød at jeg kunne hjælpe med at svare på spørgsmål fra nuværende og kommende studerende. Om aftenen hang jeg ud sammen med studerende fra EBS Phuket eller venner der var kommet på besøg hos mig.

Gautier-Tanguy-with-friends

Det var magisk i Thailand, fordi vi kunne gå stort set hvor som helst hen for meget lidt penge. Vi hang ud på luksuriøse resorter eller afsidesliggende strande som simpelthen var forbløffende.

EBS CARE har en politik der går ud på at ‘elske sine kolleger’, så vi tilbragte tit vores weekender med at tage på udflugter, hvilket gik for at være teambuilding, og så selvfølgelig bartending.

Men alt godt har en ende, og der venter altid nye spændende udviklinger hos EBS. I november 2014 flyttede hele EBS CARE-teamet til byen der har det hele, nemlig Barcelona i ​​Spanien.

Fra Phuket til Barcelona

Jeg ankom til Barcelona, ​​og mine kolleger havde allerede startet virksomheden op i en af de fedeste kvarterer i byen. Vores afdeling voksede hurtigt, så vores lille EBS CARE-mandskab begyndte at vokse til et stort internationalt team.

barcelona-beach-w-skyline

Det var endnu et utroligt eventyr, og det var altsammen takket være EBS. Kort efter ankomsten til Barcelona begyndte jeg at udforske den fantastiske bartender-scene i Dublin – stedet hvor min internationale erfaring begyndte.

Efter Dublin var den næste teambuilding-destination London, og jeg ville helt sikkert have deltaget på mange flere ture med teamet.

Men i starten af 2015 blev jeg tilbudt en fantastisk mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg forberedte mig nu på at forlade den virksomhed der havde givet mig så meget.

På krydstogt rundt om Polarcirklen

I sidste ende betød mine sprogkundskaber, EBS-certifikatet og min internationale erhvervserfaring, at jeg blev ansat hos Le Boreal. Le Boreal er et prisvindende luksuskrydstogtskib, der sejler rundt om polarcirklen.

Vi forlod faktisk skibet af og til for at indsamle is fra islandske gletsjere til visning i baren samme aften. Det er en bartenderhistorie som de færreste mennesker kan prale af.

Skibet var spækket med luksussuiter og naturligvis en cocktail-lounge. Det var mit første skridt ud i den store verden efter EBS. Hvad mon det næste bliver …”

Hvem ved hvor dit bartenderkursus fører dig hen? Tjek vores verdensomspændende udvalg af skoler